EXCEL ONGROEID? 

Excel is een beetje als uw eerste auto 

 

King of the road voelde u zich in die oude golf, starlet, corsa of polo. Als je door je wimpers keek was ie nog best mooi en hij bracht u overal waar u zijn moest. Excel was in veel bedrijven hetzelfde; kostte weinig, deed wat het moest doen, u was trots op de macro’s. U rijdt echter waarschijnlijk niet meer in uw eerste auto, maar in veel bedrijven zijn er hele afdelingen wel afhankelijk van Excel.

Nog maar 1 iemand weet hoe het nog werkt en nieuw personeel durft u er eigenlijk niet mee los te laten. Natuurlijk is het fijn dat Excel bijna gratis is, maar vaak is de TCO (Total Cost of Ownership) nog onverwacht hoog. Beperkte mogelijkheden, langer inwerktijden of zelfs extra mensen aannemen door inefficiëntie en faalkosten doordat er geen optimaal proces is.

Bij een auto is het aantal mm dat voor de APK op een band moet zitten ook veranderd en bij software zijn de eisen ook gewijzigd. Schaalbaarheid, privacy wetgeving(AVG) en samenwerking in de keten, gaan niet echt goed samen met Excel.

Herkent u zich met uw bedrijf of afdeling in bovenstaand verhaal, dan bent u waarschijnlijk Excel ontgroeid. Omdat u gewend was aan een applicatie die u op uw eigen unieke proces aansloot is een standaard software pakket vaak niet voldoende. Voor deze processen biedt Accnt maatwerk software op basis van no-code.

No-code maatwerk?

No-code software ontwikkeling werkt met kant en klare bouwstenen, zoals formulieren, lijsten, planborden, agenda’s, foto galerijen en meer. Allemaal niet belangrijk, het draait om uw proces. Accnt zorgt dat beide werelden bij elkaar komen. Lees hier meer over bij onze werkwijze.

Weten wat Accnt voor uw bedrijf kan betekenen? Vul dan vrijblijvend uw gegevens in in onderstaand formulier. U ontvangt dan ook onze whitepaper over hoe u zich kunt voorbereiden op een maatwerk software project.

Geen Excel maar Microsoft Access problemen?

Maakt uw bedrijf nog gebruik van Microsoft Access en merkt u dat u hiermee ook tegen grenzen aanloopt? Dat kan kloppen want sinds 2016 wordt Access niet meer ge-update. Deze database applicatie wordt dus langzaam maar zeker steeds minder compatibel met de huidige software. Ook hiervoor is no-code maatwerk een goed alternatief, dat tevens zorgt dat uw Access database overal in de cloud beschikbaar komt. 

ZET DE EERSTE STAP ZELF 
WE HELPEN U GRAAG

Vul onderstaand formulier in en ontvang onze white paper met de 5 stappen ter voorbereiding om uw toekomstige software op uw unieke proces aan te laten sluiten.  Drie keer per maand geven we ook een gratis  quickscan weg  t.w.v. max 500 Euro.