Maatwerk software 

Accnt maakt maatwerk software op basis no-code, een soort software LEGO. Onderstaand een indruk van de LEGO stenen die wij tot onze beschikking hebben. Na het in kaart brengen van uw proces kunnen we snel zichtbaar maken hoe uw maatwerk software eruit gaat zien. Met name bouwblokken als kanban en het dashboard zorgen dat u grip krijgt op uw processen en echt aan het stuur komt te zitten. Onder water zorgen slimme automatiseringen en koppelingen dat u geen dubbel werk heeft.

Formulier

Formulieren zijn de basis voor alle invoer. In onze maatwerk software oplossingen proberen wij deze zo slim mogelijk te maken. Ons platform ondersteunt alle veel voorkomende invoer, dus ook handtekeningen en bestanduploads.

onze oplossing

Kanban

Zet links wat er moet gebeuren en rechts wat u af heeft. Met 1 blik op uw kanban bord ziet u wie welke taak heeft en in welke status de opdracht zich bevindt.

Dashboard 

Direct inzicht in de stand van zaken, maar ook te gebruiken als cockpit. Alle signaleringen koppelen wij aan overzichten. In een oogopslag ziet u hoe uw proces ervoor staat en met 1 druk springt u naar waar de aandacht heen moet.

Tijdlijn

Soms is het handig om te weten wie op welk moment wat heeft gedaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een klachtensysteem waarbij u in 1 oogopslag ziet wie wat heeft afgesproken met de klant en via welk kanaal.

Planning

Direct overzicht wie waar mee bezig is en met kleurcodes geeft de maatwerk software ook direct weer in welke status de opdracht zich bevind. Er is ook een agenda view beschikbaar voor individueel gebruik.

Veel gestelde vragen over ons maatwerk

Kan ik data importeren vanuit spreadsheets of andere systemen?

Jazeker! Uw data naar het Accnt no-code platform overzetten is net zo makkelijk als knippen en plakken. U kunt ook uw CSV bestanden uploaden of een van onze verschillende integraties gebruiken voor snelle en eenvoudige onboarding .

Zijn er kosten per gebruiker?

Het maat werk software low code platform van Accnt is op basis van een maandbedrag en afhankelijk van het aantal records in de database. Hiermee is het aantal users dus praktisch onbeperkt. Alleen het basisplan heeft een maximum van 25 gebruikers.

Security

Het Accnt loc code platform voor maatwerk software is gestoeld op de infrastructuur van AWS. In de praktijk komt dit neer op gouvernement grade encryptie: SHA-256/AES-256 zoals gebruikt bij regeringen en banken, TLS encryptie tijdens transport, maar ook praktische in app beveiligingen als optionele IP Whitelisting, rollen en rechten voor pagina’s en records, hashed wachtwoord beveiliging, pagina time-out settings, blokkeren gebruikers na x inlogpogingen voor x minuten, whitelisten email domeinen, uitgebreide record change logs en in het geval van koppelingen API keys.

Kan ik het platform ook als portal gebruiken?

Jazeker. Het prijsmodel gaat uit van het aantal records, de grootte van de database, en niet van het aantal gebruikers. Hiermee is het Accnt maatwerk software no code portal ook geschikt voor toepassing voor veel gebruikers die reletief weinig gebruik maken van de software zoals bij portals meestal het geval is.

Is integratie met andere apps mogelijk?

Onze no code maatwerk oplossing is maximaal koppelbaar via ingebrouwde koppelingen, API’s en integraties met standaard koppelingsplatforms als Integromat en Zapier.

Data eigendom

Data die u opslaat op het Accnt no code platform zijn eigendom van u en blijft van u.

ZET DE EERSTE STAP ZELF 
WE HELPEN U GRAAG

Vul onderstaand formulier in en ontvang onze white paper met de 5 stappen ter voorbereiding om uw toekomstige software op uw unieke proces aan te laten sluiten.  Drie keer per maand geven we ook een gratis  quickscan weg  t.w.v. max 500 Euro.