Einstein: “Mijn vrouw begrijpt mij niet!”

Wellicht voelt u zich ook als Einstein als u uw idee voor een nieuwe applicatie aan een programmeur voorlegt. Het lijkt alsof u een andere taal spreekt. Onze nerdvrije aanpak is er op gericht dat te voorkomen. De ontwikkeling van uw systeem ligt bij procesdenkers ligt in plaats van bij developers. De nieuwste generatie no-code platformen stelt ons hiertoe in staat. U krijgt hiermee sneller een webapplicatie die echt bij uw proces of idee aansluit. 

Accnt vult die vraagstukken in die niet met uw ERP niet zijn te realiseren, maar vaak wel hiermee koppelen. Deze koppelingen vormen ook een los specialisme. Wij realiseren ook deze met een no-code koppelingsplatform.  No-code webapplicaties zijn natuurlijk ook zeer geschikt  voor start-ups om hun idee om te zetten in een applicatie.

onze oplossing

Alles kan?

Die slimme oplossing die u tijd bespaart en of concurrentievoordeel geeft gaat zeker lukken. Er zijn geen limieten in hoeveelheid gebruikers of data. Met onze no-code ontwikkeltool is technisch zelfs een facebook of Arbnb mogelijk.

Nerdvrij? 

Met no-code is er geen programmeertaal nodig, maar wel proceskennis om uw wensen in een applicatie te vertalen. Veel bouwblokken zijn als een soort technisch lego beschikbaar waardoor een ontwikkeling aanzienlijk korter duurt.

Schaalbaar?

De no-code omgeving is een ontwikkelplatform en gehoste oplossing in 1. De oplossing staat veilig in de grootste datacentra van de wereld. Hierdoor kunt u moeiteloos opschalen.

Koppelingen

Voor koppelingen gebruiken wij een integratieplatform. Alle hosting, logging en koppelstukken voor de industrie standaard applicaties zijn in de tooling aanwezig. Denk aan o.a. Google Suite, Office 365, SOAP, JSON, Webhooks, MySQL, Trello, Jira, FTP, API’s en nog veel meer. Het is zelfs mogelijk om koppelstukken te ontwikkelen voor software leveranciers.

Veel gestelde vragen over ons maatwerk

Kan ik data importeren vanuit spreadsheets of andere systemen?

Jazeker! Standaard zijn er csv koppelingen, maar met ons integratieplatform zijn alle industriestandaard koppelingen mogelijk o.a. webhooks, webservices, XML, REST

Zijn er kosten per gebruiker?

Het maat werk software low code platform van Accnt is op basis van een maandbedrag en afhankelijk van het aantal records in de database. Hiermee is het aantal users dus praktisch onbeperkt. Alleen het basisplan heeft een maximum van 25 gebruikers.

Security

De applicaties staat in gecertificeerde AWS omgevingen (SOC2, CSA, ISO27001) en alle technische randvoorwaarden zijn ruimschoots ingevuld met AES256 encryptie, point-in-time recovery, logging en automatische code en vulnerability testing op OWASP standaarden. Daarnaast hanteert Accnt een privicay by design principe waarbij wij voor elke rol naar een zo minimaal mogelijke set van privacy gevoelige data in het scherm en exports zijn nadrukkelijk op individueel niveau beschikbaar. 

Welke platformen gebruikt Accnt?

Accnt maakt voor haar webapplicaties gebruik van Bubble.io en voor haar integratieplatform van Integromat. 

Wat kopen wij eigenlijk?

Accnt levert de software en een onderhoudscontract op de software, maar het platform en de hosting schaft u direct aan bij de ontwikkelaars van het platform. Doordat deze ontwikkelaars wereldspelers zijn met honderdduizenden gebruikers is de continuïteit en data eigendom hiermee te allen tijde gegarandeerd.

Data eigendom

De data is van u en blijft van u. Zie ook bovenstaande punt.

ZET DE EERSTE STAP ZELF 
WE HELPEN U GRAAG

Vul onderstaand formulier in en ontvang onze white paper met de 5 stappen ter voorbereiding om uw toekomstige software op uw unieke proces aan te laten sluiten.  Drie keer per maand geven we ook een gratis  quickscan weg  t.w.v. max 500 Euro.