GAME Changer

NO-CODE is is ALS UbER voor software bouwers

 

ls u een taxibedrijf heeft ziet u de markt op slag veranderen. Geen centralist meer nodig, geen rondhangende chauffeurs, vast standplaatsen, alles wat u gewend was valt weg. En zeker heeft u valide argumenten met betere service, mooiere auto’s en beter opgeleide chauffeurs, ga zo maar door. Echter…als uw klanten deze verschillen wel weten, maar toch kiezen voor een praktischer en goedkoper alternatief staat u in uw hemd.

No-code is de Uber van de maatwerk software markt. Het is nieuw en bestaande software bedrijven met dure developers en techniek investeringen durven niet te geloven hoeveel er met no code al kan. Echter in de praktijk maakt ook een niet-programmeur of wellicht juist een niet-programmeur met een no-code platform waanzinnige applicaties en koppelingen. Gewoon applicaties die uw interne processen verbeteren of bijvoorbeeld portals om beter informatie te delen met uw eigen klanten.

Hoe fijn zou het zijn als u uw zaakjes intern op orde heeft. No-code applicaties vormen het cement tussen de bouwblokken als een standaard boekhoud of ERP systeem. Alles werkt samen en er is geen papier en dubbele invoer meer.

Zodra u kiest voor een no-code applicatie gaat u snel resultaat zien. Na het opstellen van het proces maakt Accnt zeer snel de eerste schermen en heeft u de mogelijkheid voor feedback. U kunt uw medewerkers al in een vroeg stadium meenemen, zodat zij zich ook een beetje eigenaar van het systeem voelen en er draagkracht ontstaat. Lees hier meer over onze werkwijze.

Naast het kostenvoordeel van veel sneller ontwikkelen krijgt u ook momentum en wordt een IT project weer leuk. Echt waar, processen stroomlijnen geeft energie.

Neem gerust contact op of wij uw Uber kunnen zijn of wilt u nog ouderwets een dure zwarte Mercedes met blauwe kentekenplaten laten voorrijden?

ZET DE EERSTE STAP ZELF 
WE HELPEN U GRAAG

Vul onderstaand formulier in en ontvang onze white paper met de 5 stappen ter voorbereiding om uw toekomstige software op uw unieke proces aan te laten sluiten.  Drie keer per maand geven we ook een gratis  quickscan weg  t.w.v. max 500 Euro.