Over ons

Wellicht een beetje tegen het zere been van veel andere maatwerk software leveranciers, maar wij denken dat het allemaal niet zo ingewikkeld hoeft. 
 
Onze passie ligt nog bij ouderwetse automatisering, het werkelijk stroomlijnen van processen. Ons no-code platform is onze gereedschapskist. U hoeft uw unieke proces dus niet meer over te dragen aan een developer met vooral oog voor techniek, maar aan ondernemers die met u meedenken. 
 
Wij zijn trouwens niet de enigen die in de game changer die low code is geloven. De industrie wijsgeren van Gartner denken dat in 2024 65% van alle software ontwikkeling via no- en low code plaats zal vinden.

DE MENSEN ACHTER ACCNT

We bouwen zo snel mogelijk een eerste versie en werken vanuit daar. Gebruikers haken hierdoor veel beter aan dan wanneer ze alleen schema’s en definities zien en dat geeft een mooie dynamiek. Met onze no-code tool kunnen we echt samen met organisaties de processen stroomlijnen.

Renzo Lunenberg

Projecten & Verkoop

Gewoon software maken die werkt is wat we willen. No-nonsense en praktisch no-code. Het bouwen van applicaties is door de nieuwe generatie tooling echt op z’n kop gezet en maakt dat zeer complexe applicaties en koppelingen gewoon sneller en beter staan.

Richard Hilgen

Hoofd ontwikkeling

ONS DNA IN 6 BELOFTEN

Uw proces is de basis

Uw wensproces is de basis van alles. Techniek is secundair, derhalve ook ons nerdvrije aanpak.

WinWin

Wij denken in winwin. Een klant is voor ons een partner waarmee we samenwerken.

Altijd koppelbaar

Door koppelingseenvoud krijgt u niet alleen ons lowcode platform, maar ook toegang tot wat het internet te bieden heeft.

~

Veiligheid voorop

Wij gebruiken alleen componenten met ingebouwde beveiliging en hanteren hoge standaarden in onze werkwijze.

Duurzame keuzes

Bij de keuzes die we als bedrijf maken nemen we duurzaamheid mee. Niet voor de buhne, maar omdat wij ook kinderen hebben.

Prettig professioneel

We komen niet in pak, maar verstaan ons vak. Een software project kan ook leuk zijn!

ZET DE EERSTE STAP ZELF 
WE HELPEN U GRAAG

Vul onderstaand formulier in en ontvang onze white paper met de 5 stappen ter voorbereiding om uw toekomstige software op uw unieke proces aan te laten sluiten.  Drie keer per maand geven we ook een gratis  quickscan weg  t.w.v. max 500 Euro.